12/11 Hasselt, 35-45j

Plaats voor mannen: Bijna volzet Locatie: Hasselt
Plaats voor vrouwen: Bijna volzet Datum: 12/11/2019
Leeftijd mannen: vanaf 35j tot 45j
Uur: 19:30
Leeftijd vrouwen: vanaf 35j tot 45j
Prijs: € 33

El Bocado

Dokter Willemsstraat 10
B-3500 Hasselt

Bienvenidos!

Met El Bocado heeft SmartVibes een speeddate locatie in Hasselt waar je je instant thuis zal voelen! In deze tapas/wijnbar word je namelijk bijzonder hartelijk ontvangen, helemaal volgens de Limburgse traditie. De gastvrijheid van het El Bocado team en het warme interieur van deze zaak vormen de perfecte omkadering voor een speeddating die bruist van de sfeer en gezelligheid.

Voor de speed date zelf trekken we uiteraard eerst naar een discreet zaaltje, maar na de speeddate kan je nog even gezellig napraten aan de bar. Met een heerlijk wijntje genieten van de zon is trouwens misschien ook wel het perfecte idee voor je eerste date?

Wat gebeurt er na de inschrijving?

  • Check meteen je mailbox, want je ontvangt direct een bevestiging van je inschrijving.
  • Je bent je afspraak op onze speeddate toch niet vergeten? Daags voor het event sturen we toch nog even een reminder.
  • Op de dag van de speed date staat de SmartVibes moderator je op de locatie op te wachten. Hij/zij zal je meteen je drankbonnetjes overhandigen en een woordje uitleg geven over het verdere verloop van de avond en dan gaan we van start!
  • Na de speed date nog even met de andere deelnemers napraten aan de bar? Doen!
  • Vergeet de dag nadien niet om via deze website je matches in te geven. We zijn benieuwd wie je graag opnieuw wil ontmoeten en of de klik wederzijds was. Als dat zo was, krijg je trouwens een mailtje met de gegevens van je gesprekspartner zodat je hem/haar kan contacteren om een afspraakje in te plannen.

Bereikbaarheid

Als je de winkels in Hasselt weet te vinden, dan geraak je zeker ook erg vlot op de SmartVibes speeddate locatie in deze gezellige stad. El Bocado vind je namelijk in de Dokter Willemsstraat en die ligt pal in het hart van het shoppingkwartier.

El Bocado ligt net in het historische stadscentrum. Je kan dus gerust met de auto komen en die kan je vlot kwijt in de Dokter Willemsstraat, in de omliggende straten of op een van de betalende parkings in de directe omgeving. Zo is bijvoorbeeld de ruime stationsparking vlakbij en ook parking Astrid (P5) vind je op wandelafstand. Klik hier om een kaartje  te openen met de dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden.

Ook met het openbaar vervoer is deze speeddate locatie vlot te bereiken. Het station is slechts 10 minuutjes te voet verwijderd en er zijn ook meerdere buslijnen die halt houden in het centrum. Halte Diesterpoort is de bushalte van waaruit je El Bocado het vlotst bereikt.

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.