03/12 Gent, 45-55j

Plaats voor mannen: Volzet Locatie: Gent
Plaats voor vrouwen: Bijna volzet Datum: 03/12/2019
Leeftijd mannen: vanaf 45j tot 55j
Uur: 19:30
Leeftijd vrouwen: vanaf 45j tot 55j
Prijs: € 33

Yo's Place

Yo's Place/'t Postje

Korenmarkt 22
B-9000 Gent

Yo's Place is een kleinschalig en gezellig café in hartje Gent. Men noemt de locatie ook wel 't Postje.

In Yo's Place proef je de meest lokale koffie en bier. Huisgebrande koffie en eigen gebrouwd bier. 
Probeer hun bier en proef bijvoorbeeld de Gentse Graaf, Gentse Maagd of de Gilde Gilde tijdens één van de boeiende speeddate gesprekken.

Wat gebeurt er na de inschrijving?

  • Check meteen je mailbox, want je ontvangt direct een bevestiging van je inschrijving.
  • Je bent je afspraak op onze speeddating toch niet vergeten? Daags voor het event sturen we toch nog even een reminder.
  • Op de dag van de speed date staat de SmartVibes moderator je op de locatie op te wachten. Hij/zij zal je meteen je drankbonnetjes overhandigen en een woordje uitleg geven over het verdere verloop van de avond en dan gaan we van start!
  • Na de speed date nog even met de andere deelnemers napraten aan de bar? Doen!
  • Vergeet de dag nadien niet om via deze website je matches in te geven. We zijn benieuwd wie je graag opnieuw wil ontmoeten en of de klik wederzijds was. Als dat zo was, krijg je trouwens een mailtje met de gegevens van je gesprekspartner zodat je hem/haar kan contacteren om een afspraakje in te plannen.

Bereikbaarheid

De Korenmarkt ligt erg strategisch in Gent. Parkeren doe je best in betaalparking Vrijdagsmarkt of Sint-Michielsparking. Veel buslijnen en Trams stoppen ook aan de Korenmarkt.

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.