Over ons

Ready2Date is een initiatief van SmartFlash BV. Een vennootschap met maatschappelijke zetel te Bergendriesstraat 39, 9160 Lokeren en BTW BE 0478 105 179.

SmartVibes doet in online initiatieven om singles offline dichter bij elkaar te brengen.

SmartVibes heeft als doel vrijgezellen te helpen

  • Via de organisatie van netwerking avonden
  • Via andere netwerking initiatieven
  • Met respect en begrip voor hun privacy en levenssfeer

SmartVibes streeft een kwalitatief & serieus aanbod van zowel de evenementen als de deelnemers zelf na. SmartVibes biedt ook single reizen aan: Smartglobe

Contacteer ons via email op contact at Ready2Date dot be of Toon ons telefoonnummer. Mogen wij u vragen om ons na 18u te bereiken? SmartVibes verkiest echter contact per email.

Bericht aan TV productiehuizen

Onze databank bevat meer dan 25 000 singles en Ready2Date is dan ook een gegeerd kanaal om singles te bereiken. We kunnen dan ook een strategie uitwerken om jullie hierbij te helpen.

Ons contacteren om mee te helpen met het vinden van singles voor uw productie heeft alleen zin als u ook al meteen een tegenvoorstel klaar heeft liggen. Dit kan financieel zijn maar dit kan ook een ruildeal zijn zoals het uitzenden van onze radiospots (10 en 25s spots), product placement of andere visibiliteit. Of een combinatie. Eénrichtingshulp wordt nooit geboden.

 

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.