07/10 SmartDrink Antwerpen

Ready to meet? Kom dan op donderdag 07 oktober naar de after-work drink exclusief voor singles!
Voor deze gezellige afterwork drink verwachten we jullie in de prachtige locatie "'De Burgerij" in Antwerpen.

Uiteraard voorzien we ook deze keer wat borrelhapjes en een ijsbreker waarmee je gemakkelijk een gesprek kan aanknopen met de singles van je keuze. De dames krijgen een slotje en de heren een sleuteltje. Sommige sleutel/slot combinaties zullen openen, anderen niet, dus zit er maar 1 ding op. Zoveel mogelijk slotjes proberen loont, want wanneer een slot op een sleutel past mag je een Win For Life komen halen!

Het wordt in ieder geval een bruisende after-work drink! Wil je zeker zijn van een plekje? Wacht dan niet te lang om in te schrijven, want de beschikbaarheid is beperkt!

En er is meer: Wie zin heeft kan voordien iets eten in De Burgerij. Want speciaal voor de deelnemers aan de SmartDrink eet je er die avond met 10% korting op vertoon van je SmartDrink inschrijvingsbewijs.

Praktische info
Place-to-be
De Burgerij
Zaal XL
Sint-Laureiskaai 8
2000 Antwerpen

Timing
Entrance open from 19:00
Doors open until 01:00 am

Who's invited?
Deze after-work drink is voor singles met een Covid Safe Ticket only!

Dresscode
Kraagje voor de heren verplicht. Elegant voor de dames. Met T-shirt en/of sportschoenen zal je hier geen harten veroveren.

Tickets
Voor dit event moet je vooraf inschrijven via de SmartVibes website. De plaatsen zijn beperkt en enkel voor singles die vooraf geregistreerd hebben, zullen de deuren opengaan. We versturen geen tickets, maar schrijven je naam op onze guest list.

Prijs
Inkom: 14 euro. Dit omvat toegang en wat fingerfood.

 

Plaats voor mannen: Bijna volzet Locatie: SmartDrink Antwerpen
Plaats voor vrouwen: Bijna volzet Datum: 07/10/2021
Leeftijd mannen: vanaf 18j tot 80j
Uur: 19:00
Leeftijd vrouwen: vanaf 18j tot 80j
Prijs: € 14

Burgerij Zaal XL

Burgerij
Zaal XL
Sint-Laureiskaai 8
2000 Antwerpen

Burgerij, Zaal XL »

Ready to meet? Kom dan op 20/12 naar de SmartDrink exclusief voor singles!

Voor deze After work drink verwachten we jullie in de trendy zaal boven De Burgerij te Antwerpen, rechtover het MAS.

Uiteraard voorzien we ook deze keer wat borrelhapjes en een ijsbreker waarmee je gemakkelijk een gesprek kan aanknopen met de singles van je keuze. De dames krijgen een slotje en de heren een sleuteltje. Sommige sleutel/slot combinaties zullen openen, anderen niet, dus zit er maar 1 ding op. Zoveel mogelijk slotjes proberen loont want wanneer en slot op een sleutel past mag je een Win For Life komen halen!

Het wordt in ieder geval een bruisende SmartDrink! Wil je zeker zijn van een plekje? Wacht dan niet te lang om in te schrijven, want de beschikbaarheid is beperkt!

Praktische info
De Burgerij (zaaltje boven)
Sint-Laureistraat 8
2000 Antwerpen

Timing
Entrance open from 19:30
Doors open until 01:00

Who's invited?

Deze after-work drink is voor singles only die zich vooraf inschrijven via de SmartVibes website!

Dresscode
Kraagje voor de heren verplicht. Elegant voor de dames. Met T-shirt en/of sportschoenen zal je hier geen harten veroveren.

Tickets
Voor dit event moet je vooraf inschrijven via de SmartVibes website. De plaatsen zijn beperkt en enkel voor singles die vooraf geregistreerd hebben, zullen de deuren opengaan. We versteuren geen tickets maar schrijven je naam op onze guest list.

Prijs
Inkom: 13 euro. Dit omvat toegang en wat fingerfood.

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.