09/11 SmartDrink Antwerpen

Ready to meet? Kom dan op zaterdag 09/11 naar de after-work drink exclusief voor singles!

Voor deze gezellige afterwork drink verwachten we jullie in de prachtige locatie  "'De Burgerij" in Antwerpen.

Uiteraard voorzien we ook deze keer wat borrelhapjes en een ijsbreker waarmee je gemakkelijk een gesprek kan aanknopen met de singles van je keuze. De dames krijgen een slotje en de heren een sleuteltje. Sommige sleutel/slot combinaties zullen openen, anderen niet, dus zit er maar 1 ding op. Zoveel mogelijk slotjes proberen loont, want wanneer en slot op een sleutel past mag je een Win For Life komen halen!

Het wordt in ieder geval een bruisende after-work drink! Wil je zeker zijn van een plekje? Wacht dan niet te lang om in te schrijven, want de beschikbaarheid is beperkt!

Praktische info

Place-to-be
De Burgerij
Zaal XL
Sint-Laureiskaai 8
2000 Antwerpen

Timing
Entrance open from 19:00
Doors open until 01:00 am

Who's invited?
Deze after-work drink is voor singles only!

Dresscode
Kraagje voor de heren verplicht. Elegant voor de dames. Met T-shirt en/of sportschoenen zal je hier geen harten veroveren.

Tickets
Voor dit event moet je vooraf inschrijven via de SmartVibes website. De plaatsen zijn beperkt en enkel voor singles die vooraf geregistreerd hebben, zullen de deuren opengaan. We versturen geen tickets, maar schrijven je naam op onze guest list.

Prijs
Inkom: 13 euro. Dit omvat toegang en wat fingerfood.

Wat is het verschil met een SmartParty?
Een SmartDrink is kleinschaliger dan een SmartParty. Op een SmartDrink zijn er doorgaans 100 à 200 deelnemers. Verder gaat een SmartDrink steeds door in een trendy bar en niet in een discotheek/ruime feestzaal. Op een SmartParty wordt er stevig gedanst, bij een SmartDrink draait het allemaal om leuke babbels bij een lekker drankje. Ons concept met sleuteltjes/slotjes en Win For Lifes zal je wel zowel op drinks als op party's tegenkomen.

 

Plaats voor mannen: Ja Locatie: SmartDrink Antwerpen
Plaats voor vrouwen: Ja Datum: 09/11/2019
Leeftijd mannen: vanaf 20j tot 75j
Uur: 19:00
Leeftijd vrouwen: vanaf 20j tot 75j
Prijs: € 13

Burgerij Zaal XL

Burgerij
Zaal XL
Sint-Laureiskaai 8
2000 Antwerpen

Burgerij, Zaal XL »

Ready to meet? Kom dan op 20/12 naar de SmartDrink exclusief voor singles!

Voor deze After work drink verwachten we jullie in de trendy zaal boven De Burgerij te Antwerpen, rechtover het MAS.

Uiteraard voorzien we ook deze keer wat borrelhapjes en een ijsbreker waarmee je gemakkelijk een gesprek kan aanknopen met de singles van je keuze. De dames krijgen een slotje en de heren een sleuteltje. Sommige sleutel/slot combinaties zullen openen, anderen niet, dus zit er maar 1 ding op. Zoveel mogelijk slotjes proberen loont want wanneer en slot op een sleutel past mag je een Win For Life komen halen!

Het wordt in ieder geval een bruisende SmartDrink! Wil je zeker zijn van een plekje? Wacht dan niet te lang om in te schrijven, want de beschikbaarheid is beperkt!

Praktische info
De Burgerij (zaaltje boven)
Sint-Laureistraat 8
2000 Antwerpen

Timing
Entrance open from 19:30
Doors open until 01:00

Who's invited?

Deze after-work drink is voor singles only die zich vooraf inschrijven via de SmartVibes website!

Dresscode
Kraagje voor de heren verplicht. Elegant voor de dames. Met T-shirt en/of sportschoenen zal je hier geen harten veroveren.

Tickets
Voor dit event moet je vooraf inschrijven via de SmartVibes website. De plaatsen zijn beperkt en enkel voor singles die vooraf geregistreerd hebben, zullen de deuren opengaan. We versteuren geen tickets maar schrijven je naam op onze guest list.

Prijs
Inkom: 13 euro. Dit omvat toegang en wat fingerfood.

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.