11/12 Brugge, 40-50j

Plaats voor mannen: Bijna volzet Locatie: Brugge
Plaats voor vrouwen: Ja Datum: 11/12/2024
Leeftijd mannen: vanaf 40j tot 50j
Uur: 19:30
Leeftijd vrouwen: vanaf 40j tot 50j
Prijs: € 33

Brugge

Delaney's Irish Pub & Restaurant
Burg 8
8000 Brugge

Muziek, Guinness en sport, de Ieren weten er altijd een geslaagde combinatie van te maken. In een Irish pub voelt iedereen zich dan ook meteen thuis. Niet verwonderlijk dus dat SmartVibes Delaney's Irish Pub als vaste speeddating locatie in Brugge heeft uitgekozen!

Bovendien ligt deze locatie vlakbij de Grote Markt waardoor ze ontzettend gemakkelijk te bereiken is. Voorzie alvast een beetje extra tijd, want na de speed date wil je ongetwijfeld nog even nagenieten van de sfeer en gezelligheid door nog even met de andere deelnemers na te praten aan de bar!

Wat gebeurt er na de inschrijving?

  • Check meteen je mailbox, want je ontvangt direct een bevestiging van je inschrijving.
  • Je bent je afspraak op onze speeddate toch niet vergeten? Daags voor het event sturen we toch nog even een reminder.
  • Op de dag van de speed date staat de SmartVibes moderator je op de locatie op te wachten. Hij/zij zal je meteen je drankbonnetjes overhandigen en een woordje uitleg geven over het verdere verloop van de avond en dan gaan we van start!
  • Na de speed date nog even met de andere deelnemers napraten aan de bar? Doen!
  • Vergeet de dag nadien niet om via deze website je matches in te geven. We zijn benieuwd wie je graag opnieuw wil ontmoeten en of de klik wederzijds was. Als dat zo was, krijg je trouwens een mailtje met de gegevens van je gesprekspartner zodat je hem/haar kan contacteren om een afspraakje in te plannen.

Bereikbaarheid

In de omliggende straten vind je vast een plekje waar je je auto kwijt kan. Als je dus niet voor de deur kan parkeren, dan heb je daar vast meer geluk. Of je kan natuurlijk ook parking Pandreitje even verderop proberen.

Aan de Grote Markt in Brugge geraak je ook vlot met het openbaar vervoer. Buslijnen 0, 2, 3, 4, 12, 13, 14, 43, 90, 91, 92 en 93 stoppen er allemaal en van daaruit is het maar een paar honderd meter te voet tot je op de speeddating locatie bent aangekomen.

 

Brugge

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.