14/02 Stupid Cupid Antwerpen


Stupid Cupid SmartParty

It's party time!
Een heleboel singles, dansbare muziek, een knallerlocatie en handige tools om een gesprekje aan te knopen met je favoriete singles. Dat is het concept bij SmartVibes en ook exact wat je deze keer te wachten staat.

Deze SmartParty valt op Valentijn: Heeft cupido jou dit jaar overgeslagen? Dan ontmoet je deze avond heel wat nieuwe boeiende singles!

Need to know information
Singles only!
Single, 21+ en zin in een feestje? Check! Je voldoet aan alle criteria.
Van 20 tot 22u houden we een rustige drink waar je met wat achtergrondmuziek vlot babbels kunt aangaan. Vanaf 22u bouwt DJ Fré op tot een stevig feestje!

When?
Valentijnsdag: Vrijdag 14 februari
Deuren open om 20:00. Deuren sluiten om 04:00

Place-to-be
Café Local, Waalse Kaai 25, 2000 Antwerpen.
Parking voor de deur

Tickets
19,00 EUR pp. (Inbegrepen: Welkomstdrankje, toegang, gebruik slotjes/sleutels). In voorverkoop via deze SmartVibes.be website, maar be fast or be sorry: Beperkte plaatsen beschikbaar!
Tickets afdrukken? Niet nodig! Je naam verschijnt na reservatie automatisch op de gastenlijst. Het is daarom niet mogelijk om aangekochte tickets door te verkopen. Wil je toch iemand in jouw plaats laten komen, neem dan even contact met ons op via info@smartvibes.be (tot 2 weken voor het evenement zijn naamswijzigingen mogelijk).

Dresscode
T-shirts, afgesleten broeken en sportschoenen laat je wel best in je kleerkast. Dames komen elegant en heren in stijl.

Slotjes & sleuteltjes???
Natuurlijk brengen we onze superpraktische slotjes en sleuteltjes mee. Dat zijn namelijk handige gespreksstarters en stilaan het handelsmerk van onze SmartDrinks en Smartparty's. Hoe het werkt? Bij aankomst krijgen de dames een slotje (en een reservesleuteltje om het weer los te krijgen bij vertrek) overhandigd dat ze ergens zichtbaar op hun party outfit of handtas kunnen bevestigen. De heren krijgen enkel een sleuteltje. Aan jou om zoveel mogelijk combinaties uit te proberen en te ontdekken of het "klikt". Je zal niet alle slotjes kunnen kraken, maar een fijne babbel heb je sowieso. Krijg je een slotje open, dan mag je deze voor een Win For Life komen inwisselen.

Plaats voor mannen: Ja Locatie: SmartParty Antwerpen
Plaats voor vrouwen: Ja Datum: 14/02/2020
Leeftijd mannen: vanaf 18j tot 75j
Uur: 20:00
Leeftijd vrouwen: vanaf 18j tot 75j
Prijs: € 19

Waalse Kaai 25, 2000 Antwerpen

Waalse Kaai 25,
2000 Antwerpen

Wat gebeurt er na de inschrijving?

  • Check meteen je mailbox, want je ontvangt direct een bevestiging van je inschrijving.
  • Je bent je afspraak op onze speeddate toch niet vergeten? Daags voor het event sturen we toch nog even een reminder.
  • Je hoeft geen tickets af te drukken. Wij werken met een aanwezigheidslijst. Gewoon je naam even aan de ontvangstbalie vermelden zal volstaan.

Parkeren

Hier hoef je niet lang te zoeken naar een parkeerplaats. Ruime parking voor de deur.

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.