Ready2Date Speeddating

Ready2Date Speeddating

Ready2Date speeddating is ons all-in concept: stijlvolle locatie, catering, welkomstdrankje, en niet te vergeten onze sessie lichaamstaal.

Classic Speeddating is speeddating "pur sang" in een trendy café. Wanneer kies je nu voor Ready2Date speeddating en wanneer voor de Classic Speeddating?
Ready2Date speeddating vindt steeds plaats op prachtige locaties, die weliswaar niet in het stadscentrum zijn gelegen. Deze dienst kan je bekijken als een volledig avondje uit. Door de catering die ook na de speeddating wordt verzorgd tijdens het napraten, mag je erop rekenen dat de avond niet voor 22u30 eindigt.

Samengevat: heb je weinig tijd, of wil je enkel en alleen speeddaten, kies dan voor Classic Speeddating. Wil je daarentegen liever een volledig avondje uit, ben je geïnteresseerd in de sessie lichaamstaal of heb je geen zin om zelf eten te maken vooraleer naar ons evenement te komen (in de wetenschap dat er bij ons meer dan genoeg te eten is), kies dan eerder voor Ready2Date speeddating.

Of misschien zit je liever op een datingsite? Dan is Relatieplanet wel de juiste keuze.

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.