Themapagina's

Themapagina's

Activiteiten voor vrijgezellen

Ben je vrijgezel en heb je zin voor avontuur? Kom dan eens speeddaten bij Ready2date. Op één speeddating avond kom je op korte tijd (telkens 7 minuten) in contact met min. 7 vrijgezellen uit uw omgeving. Heb jij interesse en is de interesse wederzijds, dan spreken we van een match en bezorgt de organisatie de gegevens. Vanaf dan is het aan u om te beslissen welke richting u wilt uitgaan.

Activiteiten voor vrijgezellen over heel Vlaanderen

Ready2date speeddating organiseert speeddating avonden voor vrijgezellen over heel vlaanderen nl. Gent, Brugge, Antwerpen, Leuven en Hasselt. Onze filosofie is immers: u hoeft niet naar ons te komen, wij komen naar u. Op die manier bent u zeker dat u in contact komt met vrijgezellen uit uw omgeving.

Waaier van speeddating activiteiten voor vrijgezellen

Tenslotte biedt Ready2date speeddating een ruime waaier van activiteiten voor vrijgezellen aan.
Heb je zin in een all-in formule (welkomstdrankje, hapjes, broodjes en drankje tijdens de speeddating) in een romatische lokatie? Dan moet je zeker eens komen naar een Ready2date speeddating in één van onze toplokaties in Gent, Antwerpen, Leuven of Hasselt. Als kers op de biedt Ready2date aan elke vrijgezel een gratis sessie lichaamstaal aan om te zorgen dat u zeker geen signalen mist tijdens de speeddating. Deze kan u dan toepassen tijdens andere activiteiten voor vrijgezellen!

Ben je een vrijgezel die eerder houdt van speeddaten zonder al te veel franjes? Dan is onze classic speeddating op uw lijf geschreven. In dit concept wordt er geen sessie lichaamstaal gegeven, maar wordt de vrijgezel onmiddellijk in de strijd geworpen. U komt aan, krijgt een drankje en je bent klaar voor actie. And last but not least, is er de dinnerdating. Dinnerdating gaat uit van hetzelfde concept als speeddating, maar verloopt onder de vorm van een vijfgangen-menu waarbij bij elke gang wordt doorgeschoven. De vrijgezel krijgt dus bij iedere speeddate iets meer tijd om zijn gesprekspartner te leren kennen.

Kortom, voor iedere vrijgezel wat wils.

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.