Themapagina's

Themapagina's

speeddaten in een bar in Antwerpen

Ben je van Antwerpen en heb je zin om deel te nemen aan speeddating in een bar in Antwerpen? Dat kan, want Ready2date organiseert regelmatig een speeddate avond in Antwerpen in het kasteel Rivierenhof te Deurne.

Speeddaten in een bar??

Er bestaat een hardnekkig misverstand over speeddaten.
Vele Antwerpenaren vereenzelvigen speeddating nog steeds met groezelige, rokerige zaaltjes achter in een bruine bar in Antwerpen. Bij Ready2Date is echter niets minder waar. Onze speeddating sessies worden verzorgd in het prachtige kasteel Rivierenhof, midden in het gelijknamige domein. Akkoord, niet op 2 minuten stappen van het centrum, maar de keuze is snel gemaakt wanneer je vergelijkt met een schimmige bar in Antwerpen centrum.

Is speeddating discreet?

Bij Ready2Date alleszins.
Wij zullen je nooit vragen een volledige bar te doorkruisen om dan in het zicht van iedereen te zitten speeddaten. Bij Ready2Date beroemen we ons op de kwaliteit van onze organisatie, en dat vertaalt zich ook in de kwaliteit van onze deelnemers. Zulke deelnemers gunnen we alle discretie, in een mooie zaal, afgezonderd van eventuele andere aanwezigen, zodat je je volledig kan concentreren op de single die rechtover je zit.
In Antwerpen vonden we in het centrum niet direct een bar die aan onze strenge selectiecriteria voldeed, dus zijn we uitgeweken naar kasteel Rivierenhof.

speeddate Antwerpen: verschillende vormen

Ready2date biedt verschillende vormen van speeddate in Antwerpen. Heb je liever wat meer tijd om uw gesprekspartner te leren kennen? Dan moet je zeker eens meedoen aan een dinnerdating in Antwerpen. Dinnerdating verloopt onder hetzelfde concept als speeddate, maar wordt gekoppeld aan een vijfgangen-menu waarbij bij elke gang wordt doorgeschoven. Natuurlijk kan je ook deelnemen aan een Ready2date speeddate in Antwerpen. Het leuke aan een Ready2date speeddate in Antwerpen is dat je in contact komt met min. 7 vrijgezellen uit de omgeving. Bovendien wordt er een sessie lichaamstaal gedoceerd, waardoor je zeker bent dat je geen signalen mist.

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.