Themapagina's

Themapagina's

Ben je van Brugge en heb je zin om deel te nemen aan een speeddate sessie in Brugge in een romantische locatie? Dat kan, want Ready2date organiseert regelmatig een speeddate avond in Brugge.

Hoe verloopt een speeddate avond te Brugge?

Vrijgezelle mannen en vrouwen ontmoeten elkaar gedurende 7 minuten. Na 7 minuten duidt u aan op het formulier of u die persoon nog wilt terugzien. Indien de interesse wederzijds is, spreken we van een match en worden de gegevens uitgewisseld. Vraag het maar aan iemand die ooit heeft deelgenomen aan een speeddate in Brugge, speeddaten is op en tof fun. De prins op witte paard kunnen we u niet garanderen. Wat we je wel kunnen verzekeren is dat je in contact komt met vrijgezellen uit Brugge die je anders nooit zou ontmoeten en dit op één avond.

Verschillende vormen van speeddate in Brugge

Ready2date biedt verschillende vormen van speeddate in Brugge. Heb je liever wat meer tijd om uw gesprekspartner te leren kennen? Dan moet je zeker eens meedoen aan een dinnerdating in Brugge. Dinnerdating verloopt onder hetzelfde concept als speeddate, maar wordt gekoppeld aan een vijfgangen-menu waarbij bij elke gang wordt doorgeschoven.
Natuurlijk kan je ook deelnemen aan een Ready2date speeddate in Brugge. Het leuke aan een Ready2date speeddate in Brugge is dat je in contact komt met min. 7 vrijgezellen uit de omgeving. Bovendien wordt er een sessie lichaamstaal gedoceerd, waardoor je zeker bent dat je geen signalen mist. Tot slot hebben we onze Classic Speeddate. Dit is het klassieke concept van een speeddate: we zorgen ervoor dat je keel zeker niet droog staat, geven een korte introductie over hoe de avond zal verlopen en je staat klaar om te speeddaten.

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.