Themapagina's

Themapagina's

Ready2Date en Flair

Uit een onderzoek in opdracht van Ready2Date in maart blijkt dat vele vrouwelijke deelnemers trouwe lezeressen zijn van het gekende magazine Flair.
Niet minder dan 54% van de ondervraagde deelneemsters gaf te kennen frequent (minstens 1x per maand) Flair aan te kopen of te lezen. 32% van de ondervraagde deelneemsters frequenteerde de site van Flair, maar het onderzoek gaf geen conclusies over de exacte frequentie hiervan.

Het profiel van vrouwen dat Flair aantrekt, is in hoge mate gelijkaardig aan het profiel van Ready2Date deelneemsters. De karakteristieken die daarbij het meest in het oog springen zijn dynamisme, openheid van geest en spontaneïteit.

Flair forum

Ready2Date is een frequent onderwerp van debat op enkele van de talrijke fora op de Flair website. Vrouwen die reeds hebben deelgenomen, genereren vaak referrals voor nieuwe kandidaten.

Ready2Date speeddating

Ready2date biedt verschillende vormen van speeddating aan. Eerst en vooral is er het vlaggeschip van Ready2Date, de "Ready2Date speeddating". Deze vorm van speeddating combineert een sessie lichaamstaal met een all-in concept waarbij de kandidaat wordt vergast op een welkomstdrankje, hapjes, broodjes, én nog eens een drankje tijdens de speeddating. Heb je liever wat meer tijd om uw gesprekspartner te leren kennen? Dan moet je zeker eens meedoen aan een dinnerdating in Antwerpen. Dinnerdating verloopt onder hetzelfde concept als speeddate, maar wordt gekoppeld aan een vijfgangen-menu waarbij bij elke gang wordt doorgeschoven.

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.