Themapagina's

Themapagina's

datingsites

Veel mensen vragen zich af waarom daten met Ready2Date interessanter zou zijn dan daten via datingsites.
Het antwoord daarop is snel gegeven: op datingsites betaal je meestal een fikse duit, en heb je in veel gevallen geen zekerheid dat de persoon waar je mee communiceert, effectief ook 'in real life' die persoon is. Als je natuurlijk bijvoorbeeld Brad Pitt op datingsites tegenkomt, of al minstens zijn foto, dan weet je onmiddellijk dat er iets niet pluis is.

Datingsites of Ready2Date speeddating?

We gaan er niet over liegen. Speeddating is confronterender dan datingsites. Dat is echter net het leuke eraan. Via speeddating ontmoet je waarschijnlijk minder singles dan via datingsites, maar de contacten zijn van veel hogere kwaliteit.
Daarenboven zie je wel degelijk minstens 7 singles op een avond, terwijl je bij afspraakjes gemaakt op datingsites je met één date per avond moet tevredenstellen. Eigenlijk zie je dus meer vrijgezellen via speeddating dan via datingsites!

Voor de prijs moet je het zeker ook niet laten.
Een avondje speeddating met Ready2Date kost, afhankelijk van de formule, 32 of 39 euro. Reken maar eens uit hoeveel je aan datingsites uitgeeft vooraleer je 7 dates hebt. Daarenboven is één van de grote voordelen van speeddating, dat je gesprek maar 7 minuten duurt. Wanneer je gesprekspartner je niet bevalt, ben er geen avond mee kwijt, wat een reeël gevaar is bij daten via datingsites. Ook al ken je elkaar nog zo goed online, wanneer je elkaar ontmoet kan de ontgoocheling groot zijn.

Waarom precies Ready2Date speeddating?

Ready2date biedt een ruime waaier van activiteiten aan voor singles. Heb je zin in een all-in formule (welkomstdrankje, hapjes, broodjes en drankje tijdens de speeddating) in een romantische locatie? Dan moet je zeker eens komen naar een avond in één van onze toplocaties in Gent, Antwerpen, Leuven of Hasselt. Als kers op de taart biedt Ready2date u een gratis sessie lichaamstaal aan om te zorgen dat u zeker geen signalen mist tijdens de avond.

Ben je een single die meer geniet van een avond zonder al te veel franjes? Dan is onze classic speeddating u op het lijf geschreven. In dit concept wordt er geen sessie lichaamstaal gegeven, maar wordt u onmiddellijk in de strijd geworpen. U komt aan, krijgt een drankje en bent klaar voor actie.

And last but not least, is er de dinnerdating. Dinnerdating gaat uit van hetzelfde concept als speeddating, maar verloopt onder de vorm van een vijfgangen-menu waarbij bij elke gang wordt doorgeschoven. De man krijgt dus bij iedere speeddate iets meer tijd om zijn gesprekspartner te leren kennen. Voor elke single wat wils dus.

Kortom, datingsites of Ready2Date speeddating? Ready2Date natuurlijk!

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.