Themapagina's

Themapagina's

Relatie dating

Speeddating is een relatief nieuwe vorm van relatiedating die komt overgewaaid van de Verenigde Staten. Het principe is simpel: op één relatie datingavond ontmoeten vrijzelle mannen en vrouwen elkaar gedurende 7 minuten. Na 7 minuten duidt u aan op het formulier of u die persoon nog wilt terugzien. Indien de interesse wederzijds is, spreken we van een match en worden de gegevens uitgewisseld.
Ben je op zoek naar een relatie of ga je gewoon voor een avondje fun, deze variant van relatie dating zal iedere vrijgezel boeien. Je hebt immers niets te verliezen en alles te winnen.

Relatie dating in heel vlaanderen

Ready2date organiseert relatiedating sessies in de verschillende uithoeken van Vlaanderen nl. Gent, Antwerpen, Brugge, Kortijk, Leuven en Hasselt. Onze filosofie is immers: u hoeft niet naar ons te komen, wij komen naar u. Op die manier garanderen wij de deelnemer dat de gesprekspartners uit dezelfde streek komen en verhoogt zo de kans op een match.
Bovendien zal de deelnemer aan de relatie dating sessie in de watten gelegd worden in één van de meest romantische lokaties van de streek.

Verschillende vormen van relatie dating

Ready2date relatie dating biedt een ruime waaier van relatie dating activiteiten voor singles aan. Heb je zin in een all-in formule (welkomstdrankje, hapjes, broodjes en drankje tijdens de speeddating) in een romantische locatie? Dan moet je zeker eens komen naar een relatie dating avond in één van onze toplokaties in Gent, Antwerpen, Leuven of Hasselt. Als kers op de taart biedt Ready2date u een gratis sessie lichaamstaal aan om te zorgen dat u zeker geen signalen mist tijdens de relatie dating avond.

Hou je eerder van relatiedating zonder al te veel franjes? Dan is onze classic speeddating op uw lijf geschreven. In dit concept wordt er geen sessie lichaamstaal gegeven, maar wordt u onmiddellijk in de strijd geworpen. U komt aan, krijgt een drankje en je bent klaar voor actie. And last but not least, is er de dinnerdating. Dinnerdating gaat uit van hetzelfde concept als speeddating, maar verloopt onder de vorm van een vijfgangen-menu waarbij bij elke gang wordt doorgeschoven. De deelnemer krijgt dus bij iedere speeddate iets meer tijd om zijn gesprekspartner te leren kennen. Voor iedere relatie datingliefhebber was wils dus.

Schrijf je dus nu in voor één van onze relatie dating avonden en beleef één van de meest avontuurlijke avonden uit uw leven.

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.