Themapagina's

Themapagina's

Verdrijf de eenzaamheid met Ready2Date!

Veel singles zitten een beetje vast in hun eenzaamheid. Ready2Date besloot daar wat aan te doen en is vorig jaar gestart met zijn unieke concept van speeddating. Daarbij geven we voor de speeddating sessie tips aan singles die hen in volgende dating ervaringen van pas kunnen komen. We willen immers vermijden dat het verhaal daar stopt voor de deelnemers. Na een Ready2Date speeddating ben je gewapend in je verdere dating leven!

Activiteiten voor singles over heel Vlaanderen

Ready2date speeddating organiseert speeddating avonden voor singles over heel Vlaanderen nl. Gent, Brugge, Antwerpen, Leuven en Hasselt. Onze filosofie is immers: u hoeft niet naar ons te komen, wij komen naar u. Op die manier bent u zeker dat u in contact komt met singles uit uw omgeving. Weg met die eenzaamheid!

Waaier van speeddating activiteiten voor singles

Ready2Date speeddating biedt een ruime waaier van activiteiten voor singles aan, om zeker te zijn dat u niet ten prooi valt aan eenzaamheid.
Heb je zin in een all-in formule (welkomstdrankje, hapjes, broodjes en drankje tijdens de speeddating) in een romantische locatie? Dan moet je zeker eens komen naar een Ready2date speeddating in één van onze toplocaties in Gent, Antwerpen, Leuven, Brugge of Hasselt. Als kers op de taart biedt Ready2date aan elke vrijgezel een gratis sessie lichaamstaal om te zorgen dat u zeker geen signalen mist tijdens de speeddating. Deze kan u dan toepassen tijdens andere activiteiten voor singles!

Ben je een vrijgezel die eerder houdt van speeddaten zonder al te veel franjes? Dan is onze classic speeddating u op het lijf geschreven. In dit concept wordt er geen sessie lichaamstaal gegeven, maar wordt de vrijgezel onmiddellijk in de strijd geworpen. U komt aan, krijgt een drankje en je bent klaar voor actie. And last but not least, is er de dinnerdating. Dinnerdating gaat uit van hetzelfde concept als speeddating, maar verloopt onder de vorm van een vijfgangen-menu waarbij bij elke gang wordt doorgeschoven. De vrijgezel krijgt dus bij iedere speeddate iets meer tijd om zijn gesprekspartner te leren kennen.

Kortom, weg met die eenzaamheid, kom speeddaten!

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.