Themapagina's

Themapagina's

Speeddating Antwerpen

Ben je van Antwerpen en heb je zin om deel te nemen aan een sessie speeddating in Antwerpen in één van de meest romantische lokaties? Dat kan, want Ready2date organiseert regelmatig een speeddating avond in Antwerpen in het kasteel Rivierenhof te Deurne.

Speeddating Antwerpen: hoe verloopt zo’n avond?

Vrijgezelle mannen en vrouwen ontmoeten elkaar gedurende 7 minuten. Na 7 minuten duidt u aan op het formulier of u die persoon nog wilt terugzien. Indien de interesse wederzijds is, spreken we van een match en worden de gegevens uitgewisseld. Vraag het maar aan iemand die ooit heeft deelgenomen aan een speeddating in Antwerpen, speeddaten is op en tof fun. De prins op witte paard kunnen we u niet garanderen. Wat we je wel kunnen verzekeren is dat je in contact komt met vrijgezellen uit Antwerpen die je anders nooit zou ontmoeten en dit op één avond.

Speeddating Antwerpen: verschillende vormen

Ready2date biedt verschillende vormen van speeddating in Antwerpen. Heb je liever wat meer tijd om uw gesprekspartner te leren kennen? Dan moet je zeker eens meedoen aan een dinnerdating in Antwerpen. Dinnerdating verloopt onder hetzelfde concept als speeddating, maar wordt gekoppeld aan een vijfgangen-menu waarbij bij elke gang wordt doorgeschoven. Natuurlijk kan je ook deelnemen aan een Ready2date speeddating in Antwerpen. Het leuke aan een Ready2date speeddating in Antwerpen is dat je in contact komt met min. 7 vrijgezellen uit de omgeving. Bovendien wordt er een sessie lichaamstaal gedoceerd, waardoor je zeker bent dat je geen signalen mist.

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.