Themapagina's

Themapagina's

Een blind date met Ready2Date speeddating

Ben je zoek naar een blinddate, maar wil je niet te diep in de beugel tasten? Kom dan eens naar een speeddating avond bij Ready2date. Op één avond ontmoet je zeven blinddates. Kortom, meer waar voor uw geld. Reken immers maar eens uit hoeveel tijd en geld je zou moeten besteden als je bvb via een datingsite zeven blinddates zou moeten verzamelen. Dat zal je veel energie kosten en bovendien loop je het risico dat er geen match is met de blinddate. Dan kan het een zeer vermoeiende avond worden met je blinddate. Je zou voor minder passen voor een nieuwe blinddate in de toekomst.

Blinddates in heel Vlaanderen

Ready2date organiseert speeddatings, voor singles die op zoek zijn naar een blinddate, in de verschillende uithoeken van Vlaanderen. Onze filosofie is immers: u hoeft niet naar ons te komen, wij komen naar u. Op die manier garanderen wij de deelnemer dat de gesprekspartners uit dezelfde streek komen en verhoogt zo de kans op een eventuele match met uw blinddate.

Blinddates ontmoeten in verschillende vormen

Ready2date biedt een ruime waaier van activiteiten, voor mensen die op zoek zijn naar een blinddate, aan. Heb je zin in een all-in formule (welkomstdrankje, hapjes, broodjes en drankje tijdens de speeddating) in een romantische locatie. Dan moet je zeker eens komen naar een avond in één van onze toplokaties in Gent, Antwerpen, Leuven of Hasselt. Als kers op de taart biedt Ready2date u een gratis sessie lichaamstaal aan om te zorgen dat u zeker geen signalen mist. Voor iedereen die wil scoren bij zijn blinddate kan dit waardevolle info zijn. Een goede eerste indruk is immers essentieel bij een blinddate.
Hou je eerder van een blinddate zonder al te veel franjes? Dan is onze classic speeddating op uw lijf geschreven. In dit concept wordt er geen sessie lichaamstaal gegeven, maar wordt u onmiddellijk in de strijd geworpen. U komt aan, krijgt een drankje en je bent klaar voor actie.

Kortom, ben je op zoek naar een blinddate of ga je gewoon voor een avondje fun, De avonden van Ready2date zullen alle serieuze vrijgezellen, die open staan voor een blinddate, kunnen boeien. Je hebt immers niets te verliezen en alles te winnen. Het credo van Ready2date is nu éénmaal: weg met die eenzaamheid en welkom blinddate!

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.