Themapagina's

Themapagina's

Dating

Overal in Vlaanderen organiseert Ready2Date dating, in de vorm van speed dating. Dit is in Hasselt, Leuven, Antwerpen, en Brugge.

Dating met Ready2Date speed dating: hoe verloopt zo’n avond?

Vrijgezelle mannen en vrouwen ontmoeten elkaar gedurende 7 minuten. Na 7 minuten duidt u aan op het formulier of u die persoon nog wilt terugzien. Indien de interesse wederzijds is, spreken we van een match en worden de gegevens uitgewisseld. Vraag het maar aan iemand die ooit heeft deelgenomen aan een speed dating, speeddaten is op en top fun. De prins op witte paard kunnen we u niet garanderen. Wat we je wel kunnen verzekeren is dat je in contact komt met vrijgezellen uit die je anders nooit zou ontmoeten en dit op één avond dating!.

Dating met Ready2Date: verschillende vormen

Ready2date speed dating biedt verschillende vormen van dating. Heb je liever wat meer tijd om uw gesprekspartner te leren kennen? Dan moet je zeker eens meedoen aan een dinner dating in. Dinner dating verloopt onder hetzelfde concept als speed dating, maar wordt gekoppeld aan een vijfgangenmenu waarbij bij elke gang wordt doorgeschoven.
Natuurlijk kan je ook deelnemen aan een Ready2date speed dating. Het leuke aan een Ready2date speed dating is dat je in contact komt met min. 7 vrijgezellen uit de omgeving. Bovendien wordt er een sessie lichaamstaal gedoceerd, waardoor je zeker bent dat je geen signalen mist.

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.