Themapagina's

Themapagina's

man zkt vrouw

man zkt vrouw: waarom dan geen avondje speeddaten bij Ready2date?

Ben je een alleenstaande man die op zoek is naar een vrouw? Probeer dan eens avondje speeddaten bij Ready2date. Op één avond kom je in contact met min. 7 vrouwen gedurende 7 minuten. Na 7 minuten duidt u aan op het formulier of u die persoon nog wilt terugzien. Indien de interesse wederzijds is, spreken we van een match en worden de gegevens uitgewisseld. Het credo van een speeddating avond is dan ook “man zkt vrouw, maar vindt er 7”.

Speeddating avonden in het licht van “man zkt vrouw” in verschillende steden

Ready2date organiseert speeddating ”man zkt vrouw” avonden in de verschillende uithoeken van Vlaanderen nl. Gent, Antwerpen, Brugge, Leuven en Hasselt. Onze filosofie is immers: u hoeft niet naar ons te komen, wij komen naar u. Op die manier garanderen wij dat de man, die een vrouw zoekt, in contact komt met gesprekspartners uit dezelfde streek. Bovendien zal de man die deelneemt aan de sessie in de watten gelegd worden in één van de meest romantische locaties van de streek.

Verschillende vormen van “man zkt vrouw” avonden

Ready2date “man zkt vrouw, maar vindt er 7” biedt een ruime waaier van activiteiten aan voor een man, die een man zoekt. Heb je zin in een all-in formule (welkomstdrankje, hapjes, broodjes en drankje tijdens de speeddating) in een romantische locatie? Dan moet je zeker eens komen naar een avond in één van onze toplocaties in Gent, Antwerpen, Leuven of Hasselt. Als kers op de taart biedt Ready2date u een gratis sessie lichaamstaal aan om te zorgen dat u zeker geen signalen mist tijdens de avond.

Ben je een man die een vrouw zoekt, maar meer geniet van een avond zonder al te veel franjes? Dan is onze classic speeddating u op het lijf geschreven. In dit concept wordt er geen sessie lichaamstaal gegeven, maar wordt u onmiddellijk in de strijd geworpen. U komt aan, krijgt een drankje en bent klaar voor actie.

And last but not least, is er de dinnerdating. Dinnerdating gaat uit van hetzelfde concept als speeddating, maar verloopt onder de vorm van een vijfgangen-menu waarbij bij elke gang wordt doorgeschoven. De man krijgt dus bij iedere speeddate iets meer tijd om zijn gesprekspartner te leren kennen. Voor iedere man, die een vrouw zoekt, wat wils dus.

Kortom, ben je een man die een vrouw zoekt, kom dan een avondje speeddaten en ontmoet er 7.

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.